fuck it


Varit en sådan där sjukt bra dag när inget kan stoppa en, inte en promenad med osminkat ansikte eller vänner som man så för så länge sedan har glömt och står och knackar på sin dörr. När självförtroendet är på topp och inget i hela världen kan krossa en. Man vet att man inte får och kan göra precis vad som helst. Med cigaretter i munnen. När inte regn kan stoppa en. SÅHÄR VILL JAG LEVA VARJE DAG, MED CAPS NERA OCH SKRIKA UT MINA ORD.

FUCK IT, I SOM HAPPY




summer


Känns som om det är dasg för sol och värme, kärlek och lycka


whatmarielsaid.trumbler.com


stonem

Kan ju bara berätta att kvällen igår var läcker,het,ball och allt på en gång.
Vädret idag är inte lika läckert,hett,ballt men ingen kan dra ner mig nu. För jag kan inte sluta dansa längre.

/s

shopping

Var nere och sprang på stan i dag. Införskaffade mig en mycket vacker jacka men eftersom jag inte hade några batterier till kameran så kan tyvärr inte bilden komma upp här. Men det kommer jag lovar, så länge får ni kolla på en extremt snygging, Kate Moss.


dagens låt - control



MUTEMATH - CONTROL

Har spelats under pluggandet

dålig kvalite - lyssna här

Sasha Pivovarova/Sasha Pivovarova



the extremely beautiful Sasha Pivovarova

Blivit en aning besatt av henne!

hot stuff


Shoes: Alexander Wang, 4445 :-
Jacket: Sacai, 7343 :-
Barcelet: Aurelie Bidermann, 4025 :-

Hade jag hafy pengarna så hade jag klickat hem allt på en sekund.

sickness

Natten mellan måndag och tisdag kan jag säga var ingen höjdare. Tillbringade ett antal gången med att sitta böjd över toaletten. Fick någon influensa som satte sig på lederna i min kropp så kunde knappt röra mig på hela dagen igår. Fick även inte behålla någon som helst mat. Men idag är jag pigg igen. Så det är tillbaka tilll skolan imorgon.

/

wear it



Det är konstigt att man kan sakna sin utväxt alltså ;o

sweets

ledighet - så enkel lycka, att bara få sova ut lite extra på morgonen kan göra att hela dagen ser en aning ljusare ut.

Tog min syster i hand förut och traskade ner till stan. Vandrade runt i butikerna som man så många gånger redan vandrat i. Hittade två underbara jackor som skrek lite på mig när jag vandrade där i från med tunga steg. Men snart, snart rullar pengarna in och då är jag en tjugo minuters promenad från två super läckra jackor som jag sedan kan skutta runt i vår.


http://tequilaa.tumblr.com/

make me go to rehab


wildfox

Kvällen spenderades med Emma. Det kollades på melodifestivalen och jag höll mina tummar hårt för att Salem al fakir skulle föra Sverige till Norge. Men ack så fel jag hade. Anna kom och tog första platsen för honom vilket jag inte är något förtjust i alls. Som Emma skrev på sin blogg, det kom många fula ord ur våra munnar.

0805

Känns en aning patetiskt att släng upp ett inlägg bara för att man inte har något bättre för sig. Men jag väntar på att klockan ska gå så att jag kan slänga mig i bussen till skolan. En svenska skrivining är en sjukt bra start på en fredag. Nej, inget kan förstöra min fredag och en helg som är nästintill helt oplanerad. Vad jag har hört så är det dom sspontana helgerna som oftast blir bäst.
Men på söndag så står iallafall bad med syster och systerbarn på schemat. Chilla runt i en varmvattensbasäng tackar inte ens jag nej till. Sedan ska vi försöka få in till Emma-time med. Men annars är jag helt ledig i en stor lägenhet. Så det är bara att höra av sig, hehe.

/of to school

blue/rose



Införskaffa


hypnotisören av Lars Kepler

I en skoluppgift som jag fick för några veckor sedan i svenska, så skulle vi läsa en deckar. Jag gav ifrån mig en tung suck och tänkte att det kommer bli svårt. Jag kan erkänna att jag verkligen inte är ett stort fan av deckare. Tycker att det är samma sak hela tiden. Men iallafall så pratades det om den här boken och jag tänkte att jag får ge det ett försök.



Men hör och häpna, att jag fastnade stenhårt för boken. Den var så sjukt bra och det blev många långa nätter. Slutet var gastkramande och man kunde verkligen inte lägga ifrån sig boken dom sista 200 sidorna.

"I ett omklädningsrum på en idrottsplats i Tumba utanför Stockholm hittas en man brutalt mördad. Sedan återfinns hans fru och dotter lika besinningslöst ihjälhuggna i familjens radhus. Avsikten tycks ha varit att utplåna hela familjen.
Men sonen överlever, svårt skadad, och när kriminalkommissarie Joona Linna förstår att det finns ännu en familjemedlem kvar i livet, en syster, inser han vikten av att hitta henne innan mördaren gör det.
Sonen svävar in och ut ur medvetslöshet, och för att kunna skynda på förhörsprocessen tar Joona Linna kontakt med läkaren Erik Maria Bark och övertalar honom att hypnotisera pojken för att få en bild av händelseförloppet.
Därmed bryter Erik Maria Bark sitt gamla löfte att aldrig mer hypnotisera och en skrämmande kedja av händelser tar obevekligt sin början."
sådär skriver CDON om handlingen av boken.

Jag tycker verkligen att ni borde ge boken en chans.

A day to take a step outside


Ska gå den mycket långa promenaden ner till järnvägsstationen och möta Jessica.
Ni kommer säkerligen höra från mig ikväll, då blir det ett bok med mera.

/s


2019

Sitter just för stunden och försöker att pilla ut knäckerbröds bitar ur tänderna (hatar när det fastnar där). Gav mig ut på en promenad med Emma förut. Det var härligt att bara strosa runt. På tal om härliga grejer är väl det fruktansvärt härligt att solen äntligen tittar fram ordentligt och faktikst värmer på bra. Att dra på sig tunna strumbyxor på dagarna och kunna ta på sig en lätt skinnjacka gör hela dagen.

Snart börjar D-d-d-desperate Housewives

/s

sandra små tipsar


Ni har förmodligen inte missat Salem al Fakirs's låt som han
deltar med i melodifestivalen, vilket jag tycker att vi skickar
direkt till Oslo. Men jag vill även tipsa om hans nya album
Ignore This tolv stycken låtar som jag har svårt att lyssna på.





Sedan vill jag med att ni ska ta er en funderare om
Amy Macdonald's nya album A Curious Thing
Inget som jag lyssnat på tidigare, men jag tycker
faktikst att albumet är riktigt bra.


Spola fram till 1.26


waterproof




Helen Korpak

Mycket som rör sig runt om kring mig nu.
Kanske är det min chans att visa vad jag tycker.



slow down

Att helgen rusat förbi och att jag knappt har hunnit med att tänka gör inte så  mycket i just denna stund. För just nu känns det som om inget kan förstöra den lycka som just nu infinner sig. Inte ens att en tung vecka med mycket pluggande står och knackar på dörren.

Att jag spenderat mestadels tid av den här helgen tillsammans med Emma känns sjukt bra. För att sedan fylla ut dom andra ensamma timmarna tillsammans med annat exceptionellt trevliga person. Sedan att ha en hel lägenhet för sig själv kan jag inte heller klaga på, chilla runt och sitta upp och kolla på Bones hela natten som just för stunden är lite som en drog för mig.
Nu ska jag klä på mig ordentliga kläder för att sedan ta mig ut till Vartofta för att äta mat med familjen. Gud vad skönt det känns att starta dagen klockan 16.00 på en söndag.

/s

Emma Therkelson


myself

Så kommer man till ett sådant tillfälle när man skriver fast man vet att orden man kan inte kommer att räcka till för att beskriva en känsla. Att veta att man har någon som inte lämnar en fast man kan vara hur tråkig som helst. Veta att den står ut med sina flumm utbrott och inte tar en minut seröst. Att kunna vara helt tyst i långa stunder utan att det känns konstigt. Nu matar jag bara på med massa ord som inte alls har med något att göra. Men det jag försöker att få farm är att Du, Emma är en av dom mest speciella personerna jag har träffat. Den personen som gör mig fruktansvärt lycklig. Om inte det du och jag har är äkta vänskap, så tror jag inte att det finns.
För att det jag känner när jag är med dig - det måste vara vänskap.

shopping

 



Detta är en del av det som handlades på resan till göteborg. Ingen av bilderna ger plaggen rätvisa (särskilt inte byxorna i mitten, men dom sitter iallafall helt perfekt och är lovley) men ni får iallafall ett humm. Införskaffades också ett par prickida leggins.


nu händer det..

Chockad är vad man blir när  man kommer till sin blogg och ser att den ser helt anorlunda ut. Varnar er lämna aldrig ut era lösen ord till Emma, då finns risken att hon aldrig slutar att pilla. Nej tack gumman för att du vill hjälpa mig<3
Sitter och kollar på nyhetsmorgon (tv4) och väntar på att klockan ska gå. Gick upp alldeles för tidigt idag, fast jag har sovmorgon. Men dagen ser bra ut, att vakna till att solen bländar en är inget fel. Det är nog det ända som är bra med snön, att när solen än visar sig så är det underbart. Så om jag hinner med denna morgon så ska jag ut och ta lite kort. Dock har min kamera gått sönder, men har man en gullig lillasyster så kan man okupera hennes.

På schemat idag:
Skola
Plugg
Duscha
Promme med Emma?
Desperate housewives


orphan



Efter ett tips tidigare i förmiddags av Malin. Så tog jag mig tiden att kolla in filmen Orphan. Det ända ordet som kommer upp i huvudet är sjuk, HELT SJUKT! Kollar man efter effekter så är den inte alls något läskigt. Men psykiskt så kan det nog vara en av dom värsta filmer jag sett. Den var fruktansvärt medryckande, det var många tillfällen som man satt och skrev "NEJ, gå inte dit", "Men vad fan tänd lampan" och "vänd, vänd, VÄND"
Så sitter ni hemma en lördagkväll och inte har något särskilt för ett ta er tid att kolla på denna film, och säg gärna vad ni tycker om den?

Filmtipsest tycker:
"Orphan är en film som jag anser att de flesta kan se. Den är störande, har lagom tempo, bra längd, en twist som överraskar och en helhet som låter tittaren stänga av teven med ett leende på läpparna, i alla fall mig. Jag klassar detta som en av de bästa filmerna under år 2009"

sibling love/coffee





Har varit nere i falköpings centrum och bjudit lillasyster på fika (och vem passar inte på att leka med kameran när man väntar på bussen). Är något som sker alldles för sällan. Men nu ska det bli ändring på det. Nu ska vi fortsätta syster-dagen med att mysa framför en film och unna oss lite chips med dipp.

RSS 2.0