inse fakta

Det är nog dags att säga det som hängt i luften hela tiden - JAG GER UPP BLOGGANDET
Fast jag har haft fler besökare än vad jag känner folk på facebook vissa dagar så är det inget för mig. (insåg inte att det kan vara kul att läsa om ett vardagligt liv och kolla på lite bilder jag letar upp på nätet)

/s

sweetness

Att jag har hunnit med en heldel på lång helgen är fantastiskt.

Spenderat pengar hit och spenderat pengar dit - dock så är fallet att jag har cirka tolv kronor i plånboken och en femma på kortet kvar + att jag är så himmla sugen på chillinötter så det kanske blir att springa ner till affären och lägga de sista pengarna på det.
Var ute och härjade i fredags det togs inga bilder från min sida så det blir ingen bildbomb här inte. Har fortfarande inte lagt upp bilderna från Stockholm, det har inte hunnits med.

Ikväll blir det top model, bones och the perfect man - en perfekt tv-tablå en söndag bara att chilla vidare.

/s


loooking



min nya mössa med

rain / coffee

Jag och Emma var ute och skulle ta en härlig promenad i det svenska vårvädret regnet förut. Men vi hade nog planerat att det skulle regna lite mindre än vad det gjorde. Dumma och envisa som är så gav vi oss i väg på en slinga som är runt åtta kilometer - men efter ett tag förstod vi att det inte skulle funka, när det började rinna i ansiktet och vi inte var säkra på om det var regn eller snor? hehe

Det är härligt att ha en vän. Som kommer ut och går med en fast vädret inte är det finaste och man har oddsen emot en. Att komma ut och bara prata av sig och få dagen att kännas mycket bättre. Att alltid få ett svar på tankarna man har i hududet. Du gör mitt liv lite enklare.


ISADORA



Kan börja med att säga att Stockholmsresan var kanon.

Ett grönt naglack var en av sakerna som köptes in. Jag kan medge att jag är helt frälst i färgen. Det är sjukt läcker. Köpte även ett blått som var sådär, färgen var lite kall men även det kommer att få pryda mina naglar i vår.

Mer av min köp kommer kanske senare idag om jag orkar fixa till allt, hehe

ack så vackert

Känns som om detta borde någon gång få bli pulicerat.
Är inte detta något utav det finaste ni hört?


stockholm

Drar mig till Stockholm imorgon med hela företag. Att en bussresa på fyra och en halvtimme väntar hindrar mig inte. Jag har pengar och spendera så se upp för här kommer jag.
Det blir nog great. Förhoppningsvis kommer jag hem med en hel del bra köp och mår toppen.

/s

todays



Chill outfit.

Är så himmla trött på mitt hår just för stunden. Längtar tills jag får tid på frisören så att jag kan få klippa av allt deet slitna (vilket är aloooot). Sedan är jag också sjukt pepp på att färga håret brunt. Kunna ha uppsatt hår utan att det störs av en extremt ful utväxt.

/s

Nu: hälsa på släkten

1 9 1 0

Hinner inte med bloggen alls - fast jag ändå inte gör något på dagarna. Min förkylning har inte släppt ett dugg. Vilket gör mig tröttare än tröttast, så jag sover bort mer än halva dagen resten går åt till mina läxor och min besatthet av serier.

Ska ta tag i det, det ska jag

/s


sickness / rain


http://comesaveme.tumblr.com/

Vandrade till skolan vid åtta tiden i morses för att göra nationella prov och sedan vandra hem igen. Provet gick relativt bra om man bortser från min trötthet efter en hel natt med hostade och att dom sista tjugo minutrarna kunde jag endast tänka på hur kissenödig jag var efter en liter vatten.

Väl hemma så satte Sveriges sommarväder igång, snö blandat regn!
men har kommit på att regn inte är så hemskt om man verkligen går ut och njuter av det. Så ut på trappan gick jag grannarna kollade på mig när jag stod där och blundade i en röd rutig oversize regnjacka.

blondering

Alla ni som någonsin har varit blonda men egentligen är mörkhåriga förstår mitt problem. Mitt hår orkar defenitivt inte med en blondering till så nu måste jag få tillbaka brunt igen. Jag har då valet att antingen göra det ljust brunt eller mörkt och det är just detta jag inte alls kan bestämma.
Om jag ska ha så ljust som Carmen har eller om jag ska köra på mörkt som Salena?
Så hjälp mig nu att bestämma!
 

party / valborg

1 maj

Börjar med att tacka allt folk som gjorde valborg till en minnesvärd kväll!
Har nu istället dragit på mig en förkylning och har för det mesta idag gått runt och skakat. Förkort klänning, för bara ben och alldles för tunn jacka. Men inte stoppar det mig inte.
Inga bilder togs dock igår, shame shame!

Bilder kommer senare idag på mina nya köp .
Nu: Lägger mig i badet med hårinpackning och en finfin bok.

RSS 2.0