mudhoney

Dom här bilderna fick mig på kroken, hittade dom här (finns många fina bilder kvar att se, detta är bara ett smakprov)
Snart ska det springas till bussen som tar mig upp till gymnasiet det bjuds på långa lektioner. Men inte ska jag hänga läpp för det. Efter skolan så tar jag med mig kanske några av dom bästa följeslagare jag har och åker vidare till Skövde och spenderar pengar (förresten köpte en jacka igår, kommer upp på bild imorgon kanske). Väl hemma ska jag fixa mig för att ha en galen kväll ute med bra folk. Se vart detta hamnar.

/sandra

full time friend




15:18



Nu: Mysa ner mig i soffan med en filt och en flaska mineralvatten!


bloggandet

Känns som om det är lite dags att lägga bloggandet på hyllan igen. Kommer inte så långt och har inget viktigt att skriva precis. Tpsar messt om mina passioner i livet - serier, böcker, shopping.
Shopping blir det inte mycket av heller för att kameran har dött lite smått och kamramobilen likaså.

Nej skärpning nu, ska ta tag i kameran och ni ska få sjukt många bilder på min senaste shopping som är a lot. Sedan för dom som inte vet ska ni även så klart få bilder på hur jag ser ut dagar som dom här.

/s

Dexter


Är i gång igen. En serie nörd som jag är så har jag dragit på mig ännu en serie. Denna gång är det Dexter. Sjukt bra och undehållande. Perfekt för en tråkig kväll eller en hel natt om det ska vara så.

Spana i iallafall första avsnittet ni kommer vilja ge den en chans.

graderna sjunker så fort överallt

Då här nu här med helt raderad. Gåvor, sms, nummer och mail.

Nu hoppas jag bara att jag är detsamma för dig.


happy


här

Life is good.
Dagen idag känns fantastisk. Jag får in lite klarhet i vardagen och jag har kontroll. Happyface!

i want you


well done, just carry on trying until you get what you want

fashion/want/want/want

The Boxy Jacket
Louis Vuitton








The Cozy Cardigan
Marc Jacob


The Sharp-Shoulder Blazer
Balmain



spring love


Vem blir inte lite extra kärleksfull såhär på våren. När solen skiner och det mesta bara
känns fruktansvärt härligt. Bilderna är från serien skins (säsong fyra, som även det är
kärlek)


Nu är det dags...

Nu är det helt klart dags att göra sig redo för sommaren. Så nästa gång pengarna rullar in så kommer det gå oavkortat till kläder och skor, skor, skor. Så jag skulle ge er som också är lika sugna på att sommar shoppa som jag är att kolla in:

Topshop - kärlek
Bikbok - alla deras kläder för vår/sommar 2010 är så läckra.
Cubus - är inget stort fan av den butiken egentligen men den har skrällat till det och utbudet är stort.
H&M - som vanlig vem hittar inte  kläder där.
Chicy.se - Snyggt snyggt

Lite tips från mig med realistiska priser.


/s

tattoo




Fett pepp på att tatuera mig nu, dock lite svårt att bestämma vilken av dom här.
Den andra ska sitta på samma plats som den första. Vilken? Sugen på hjälpa mig?

make it count



unknown

spårat !



Vit tiger
Fly över mina fält
Dimman ska sluta sig
och bädda ner alla
mardrömmar
tillsammans med
monstren under sängen
De ska bilda en ryslig armé
och jag ska vända den mot
sig själv
I putsad rustning
speglas andra ljus



totally up into it



För alla er som missade dom sjukt snygga bilderna på wildfox inlägg - Butterfly fly away (kolla in länken för mer bilder)

känns dom det är dags nu/summert-t-t-time





Sommar 2008-2009, lite smått och galet blandat och stort


försök att läsa det



"Nu har jag en pojkvän. Inte har jag roligare för det. Att ligga här i hans sunkiga badrum. Det föder en mängd negativa tankar. Jag skulle vilja drista mig till att säja att hela fenomenet med pojkvänner är ganska överskattat. För att inte tala om badkarssex. Överskattat är bara förnamnet. /.../ Ja, jag är jävligt otillfredsställd och det är ett begär mycket större än vad som kan släckas av två fingrar i framstjärten. Förlåt, fittan."

Läste oken efter ett boktips från min syster och måste erkänna att det var en fruktansvärt kul bok. Man häger med i svängarna med humor. Öppna pärmen och se framemot några extremt trevliga timmar framöver.




"Mom, I went to the store. See inside the fridge. I watered the plants. I cleaned out Peter's cage. I tidied the sitting room. And the kitchen. And I did the washing up. I'm going to bed. Your live-in servant, Claire. "Life on the Refrigerator Door" is told exclusively through notes exchanged by Claire and her mother, Elizabeth, during the course of a life-altering year. Their story builds to an emotional crescendo when Elizabeth is diagnosed with breast cancer. Stunningly sad but ultimately uplifting, this is a clever, moving, and original portrait of the relationship between a daughter and mother. It is about how we live our lives constantly rushing, and never making time for those we love. It is also an elegy to how much can be said in so few words, if only we made the time to say them."


Boken är på engelska, men det är en sådan simpel engelska att den är sjukt lätt att först. Jag blev faktikst påtvingad den här boken för vi skulle läsa den på engelska i skolan. Men när jag väl hade börjat så gick det lätt. Så en timme senare låg jag med tårar i ögonen och med en utläst bok. Den är skriven med myckt korta kapitel och har en viss charm över sig.



go for it

Inte lätt att plugga när man inte kan koncentrera mig på asolut inget alls. Att min G-tangent inte vill hänga med riktigt gör inte saken bättre. Så saknas det några g så är det inget att haka upp sig på. Ni får se det mer som en intressant läsning.

Skäms lite att jag är en usel bloggare, när jag äntligen får lite läsare så huxflux slutar jag att skriva. Men även det får ni se som en intressant handlig i min blog.
Hade täkt att lägga upp lite sommar bilder för att man är så hemskt tagad på att det ska bli sommar nu. Så om spana in blogen strax för lite sumer feeeeeeling.


Har råkat förtränga vart bilden kommer ifrån, sorry


leva




*


När jag blir stor
ska jag skaffa
mig ett liv.

Men nu vid
sjutton
års ålder
ska jag leva.

Inte sitta fast med
säkerhetsbälte
utan ibland
hänga lite utanför
kanten.

Jag ska göra
saker som jag
vet att jag kan
men inte får.

Jag ska leva.


*


RSS 2.0